Sierlijke sieraden 🍀


Heb je ze al gezien? Deze prachtige sieraden van Snow and Rose. Ze zijn zó bijzonder, zó sprookjesachtig dat je ze direct wilt dragen of juist in een glazen kistje wilt leggen om te bewonderen. Of geef ze weg als origineel liefdevol cadeau. Ze zijn nu ook verkrijgbaar bij Een Stukje Geluk!


Als traditioneel symbool voor geluk is deze halsketting met een echt klavertje vier het ideale cadeau voor iedereen die aan het begin van een nieuw avontuur staat! Het bronskleurige medaillon bestaat uit 2 glaasjes waar een – met de hand gedroogd – klavertje vier werd tussen gekleefd. Daarna werd het medaillon zorgvuldig afgesloten en verzegeld met een druppeltje lijm.


Was jij als kind ook gefascineerd door de uitgebloeide paardenbloem, en maakte je net als ik stiekem een wens bij het wegblazen van de pluisjes? Dan is deze wondermooie halsketting iets voor jou! Nadat het glazen bolletje met echte paardenbloemzaadjes werd opgevuld, is het verzegeld met een bronzen kapje. Ook verkrijgbaar als (bijpassende) oorknopjes. Deze botanische halsketting past perfect bij moderne en stijlvolle dames die van de natuur houden. Het bronskleurige medaillon bestaat uit 2 glaasjes waar een – met de hand gedroogd – stukje varen werd tussen gekleefd. Daarna werd het medaillon zorgvuldig afgesloten en verzegeld met een druppeltje lijm.


Als traditioneel symbool voor trouw en herinnering is deze halsketting met echte vergeet-mij-nietjes een prachtig geschenk voor jezelf of je allerliefste. Het bronskleurige medaillon bestaat uit 2 glaasjes waar – met de hand gedroogde – vergeet-mij-nietjes werden tussen gekleefd. Daarna werd het medaillon zorgvuldig afgesloten en verzegeld met een druppeltje lijm.


Witte veren staan symbool voor bescherming en emotionele rust. Dit maakt van deze oorknopjes een liefdevol en symbolisch cadeau. De glazen bolletjes van deze oorknopjes zijn opgevuld met veertjes. 

Ik ben helemaal verliefd op deze prachtige sieraden en ze passen ook bij diverse outfits. 

Welke is jouw favoriet? En zou je deze zelf dragen en cadeau geven?

Liefs, Rimke 🍀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s