Haal de herfst in huis!

We moeten er zo langzamerhand toch weer aan geloven… de herfst. Ik geniet altijd zo van de lente en de zomer en heb er echt last van als het weer herfst wordt: guur, grauw, regen, harde wind. Niet mijn favoriete jaargetijde.

Toch kent de herfst ook prachtige zonnige dagen en geniet ik van de 'Indian Summer' wanneer de natuur de prachtigste kleuren oranje, geel, rood, goud en bruin krijgt. En het klinkt ook gezelliger dan herfst. 😉

Dit jaar besloot ik eens geen jaartafel met gezochte eikeltjes , beukennootjes en kastanjes uit het bos te maken want ik heb recent de gang opgeknapt. (Lees hier hoe het geworden is). Toch wilde ik een beetje de herfst in huis halen. Dit wilde ik graag in dezelfde stijl als de gang doen. Daarvoor heb ik een paar mooie gedroogde berenklauw takken aangeschaft. Het resultaat is simpel en schitterend. Ik vind het nu helemaal af!

Wil je ook van die decoratieve takken? Vanaf eind oktober kun je ze zelf in de natuur vinden en afzagen. Pas wel goed op dat de stammen en bloemetjes helemaal bruin en gedroogd zijn, want van een levende berenklauw kun je fikse blaren oplopen!

Heerlijke herfst!

Liefs, Rimke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s