WIN: Poster Rocketship B2 formaat + poster A4 formaat naar keuze

[HIP & WIN] Let’s build a rocket ship and fly far away! Doe mee en maak kans op deze hippe poster van Paperfuel + een A4 poster naaar keuze, die we in samenwerking met Een Stukje Geluk mogen weggeven aan onze nieuwsbrieflezers

Kijk eens wat een hippe blikvanger voor aan de muur! Deze poster van PaperFuel is uitgevoerd in B2-formaat dat overeenkomt met een afmeting van 50 x 70 cm). De print is in handlettering stijl en dus helemaal hip. Deze muurdecoratie kun je eigenlijk overal in huis wel ophangen zoals bijvoorbeeld in de kinderkamer of in de hal. Let’s build a rocket ship and fly far away! Heel mooi om zulke dromen te hebben! Uit het nummer van Twenty one pilots – Stressed out!

Karin Luttenberg is grafisch vormgever, ontwerper en eigenaar van PaperFuel.nl. Handlettering is haar passie.. Ook heeft zij een eigen studio voor illustratie en reclamewerk, Studio Buskruit. Hiervoor ontwerpt ze o.a. logo’s, huisstijlen, brochures, websites, flyers, illustraties en boeken. Het voelt voor haar meer als hobby dan werk waardoor ze elke dag met veel plezier aan de slag gaat en dat zie je terug in haar werk!

Webshop Een Stukje Geluk sluit binnenkort haar deuren. Sla daarom nog je slag met deze laatste leuke kaartjes, inpakpapier en andere originele cadeauartikelen voor de decembermaand.

Een Stukje Geluk geeft ook nog een kerstcadeau weg: Let’s build a rocketship and fly far away! Een offsetdruk van een handgetekende illustratie, gedrukt op 250 grams mat posterpapier. De lijst wordt er niet bijgeleverd en de poster wordt verzonden in een stevige verzendkoker. Mocht je er een passende lijst bij zoeken dan is de Ribba lijst van Ikea geschikt. En dat is nog niet alles, behalve de rocketship poster mag de winnaar ook nog zelf een poster in A4-formaat naar keuze uitzoeken!

Wat moet je doen om kans te maken op de B2 poster rocketship en een A4 poster naar keuze van Een Stukje Geluk?       

• Vul het Hip & Win deelnameformulier in waarbij je het antwoord geeft op de volgende vraag:  Welke A4 poster zou je graag willen winnen?     

• Klik-ker-de-klik naar de site van Een Stukje Geluk kies je favoriete poster en vermeld de gewenste A4 poster op het Hip & Win deelnameformulier.

• Like ons op Instagram en Facebook

Deze winactie loopt t/m woensdag 3 januari 2018

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s