1,2… ik kap ermee!

Helaas… heb ik moeten besluiten om te stoppen met mijn webshop Een Stukje Geluk. Er valt voor mij niet op te concurreren tegen de grote bedrijven die dezelfde dag nog (vaak gratis) kunnen leveren en die tonnen aan budget hebben voor reclames. Ook ben ik niet het type dat de hele dag mooie foto’s op Instagram en Facebook deelt en daar ook een smak geld tegenaan wil smijten. Op beurzen staan… hetzelfde verhaal. Daarom zijn alle producten in de uitverkoop.

Je krijgt tot wel 50% korting op bijna ALLE ARTIKELEN En op = op. Ik wil iedereen bedanken voor jullie orders en enthousiaste reacties op de prachtige producten die ik hier de afgelopen jaren heb verkocht. Sla nog snel je slag!

Als de winkel is leeggekocht, ga ik mij zeker niet vervelen. Ik heb het enorm naar mijn zin op mijn werk in de zorg, help veel mee op de school van mijn kinderen en doe weer actief aan het ballet. En tussendoor lees ik ook graag een boek, bak een mooie taart en zorg ik dat mijn tuintje er mooi bij staat. En mijn man vindt het ook heel gezellig als we af en toe samen eens uit eten gaan. 😉

Bovendien vier ik van 07 juli t/m 30 juli vakantie. Wanneer je in deze tijd een bestelling plaatst, betaal je GEEN VERZENDKOSTEN. Je pakketje wordt dan wel pas na 30 juli verstuurd.

Liefs, Rimke

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s